Den Obce

25.08.2008 15:17

Den Obce byl pro nepříznivé počasí přesunut na 23. 8. 2008 a je už za námi. Bylo se na co dívat, pro malé děti byl hned z rána připraven program pod názem Trpaslíci a Sněhurka. Děti si vyzkoušeli celoroční práci trpaslíků. Na jaře sázeli kytičky, v létě sbírali borůvky a maliny, na podzim krmili zvířátka, v zimě si nastrojili vánoční stromeček a vydováděli se při koulovačce na "sněhu". O Vánocích nesmí chybět ani Ježíšek. Ten pro děti z Rudné přinesl dárky i na konci srpna.

Pro větší děti byl připraven program Pevnosti Boyard. Po družstvech si vyzkoušeli různé soutěže a disciplíny, za které dostávali klíče. Tyto klíče pak u otce Fury směnily za indície, které vedly k rozluštění hádanky. Všem družstvům se to podařilo a byly odměněny cenami a samozřejmě i penízky z pevnosti Boyard.

Odpoledne bylo určené pro dospělé. Soutěžilo se ve družstvech, párech a jednotlivcích (o nej ženu a muže Rudné). Vše probíhalo v duchu "Nezastavujem, máme zpoždění alias Škopkovi versus Konopníkovi".

Program doprovázela nafukovací skluzavka pro děti, střelba ze vzduchovky o ceny a jízda na koni. Celý den byl ukončen diskotékou s bohatou tombolou. Věříme, že jste se bavili a že se sejdeme opět přístí rok.

Zpět